Global Consulting & Development Associates LLC është një ofrues kryesor i shërbimeve të këshillimit me cilësi të lartë. Ne përdorim njohuritë dhe përvojën tonë të gjerë të operacioneve të sektorit publik dhe privat dhe ju ofrojmë zgjidhje inovative dhe të personalizuara që i shërbejnë nevojave tuaja.